Spar på strømregningen og få bedre helse!

Du har vel ikke glemt å rense varmepumpen?

En varmepumpe gjenbruker luften i rommet. Det betyr at mugg, sopp, mikroorganismer og støv samler seg opp over tid. Resultatet er forurenset luft og en varmepumpe som bruker mer strøm.

Med HydroKleen renseservice får du en ren, desinfisert og effektiv varmepumpe.

Få mer igjen for investeringen!

Store helsefordeler

Takket være vårt patenterte og unike rengjøringssystem, blir din varmepumpe god som ny. Inneluft er avgjørende for god helse og trivsel. Mange venter likevel i det lengste med å rense varmepumpen.

Få bedre inneklima og helse!

Opptil 37% mindre strømforbruk

Når skitt og smuss samler seg opp inne i varmepumpen, må maskineriet jobbe hardere for å varme opp boligen eller kontoret. Resultatet er et høyere strømforbruk.

Etter rengjøring med vårt spesialdesignede system kan du spare på strømregningen. Det kommer godt med!

Spar penger!

Velg ekspertene

Mange velger å rense sin egen varmepumpe. En slik vask kan aldri erstatte en komplett desinfisering og rens som er utført av fagfolk.

HydroKleen er verdens største servicekonsept for varmepumper av en grunn.
Vi er en del av sensitiv-programmet til Astma og Allergiforbundet.

HydroKleen-forskjellen

HydroKleen skiller seg fra andre rensemetoder på markedet i dag. En typisk rens består av rengjøringsmiddel som sprayes på kjøleribber og viftehjul. En pumpekanne brukes ofte for å sende skitt og smuss gjennom dreneringssystemet.

Noen bruker trykkluft for å fjerne oppsamlet smuss.

Problemet er at disse metodene aldri kan gjøre pumpen skikkelig ren!

Slik fungerer en HydroKleen-service

Under en service på din varmepumpe går vi gjennom både vedlikeholdet, sjekklister og rengjøringen. Det har aldri vært et skikkelig system for dette i Norge, før nå! Andre metoder på markedet gjør lite nytte fordi vanntrykket enten er for lavt eller høyt. Dette kan faktisk gjøre vondt verre!

Er trykket for lavt kan skitt og smuss bli komprimert dypt inne i varmepumpen, der de tetter lamellene. Er trykket for høyt risikerer man at lamellene i veksleren blir ødelagt.

Med HydroKleen benyttes en maskin designet utelukkende for varmepumper. Det betyr riktig vannmengde og trykk, som resulterer i et langt bedre resultat.

Takket være vårt patenterte Wet Wash-system kommer vi til der andre metoder ikke fungerer. Skitt og smuss løsnes effektivt med spesialsåpe og temperert vann. Til dette brukes vårt spesialdesignet utstyr, laget spesifikt for denne ene jobben.

Vårt høytrykksutstyr leverer en overlegen rengjøring sammenlignet med andre metoder på markedet. Den skader ikke komponentene og forlenger levetiden på din varmepumpe.

Mange undervurderer behovet for vedlikehold av varmepumpen sin. Det er selvsagt viktig at du gjør en egeninnsats, ved å rengjøre filteret jevnlig. Samtidig er det avgjørende for effektiv drift at pumpen får en skikkelig, profesjonell servicerens av luftveksler og viftetrommel. Dette anbefales annethvert år.

HydroKleen-forskjellen gjør at vi renser flere tusen varmepumper hver eneste måned, i mer enn 50 land. Derfor vet vi at det fungerer!

Opplev HydroKleen-forskjellen, du også

Resultatene snakker for seg selv!

Usikker på om tiden er inne for en HydroKleen-rens?

Usikker på om tiden er inne for en HydroKleen-rens?

Hvis du svarer ja på et eller flere av disse spørsmålene er det meget sannsynlig at din varmepumpe har behov for en HydroKleen-rens.

Den raskeste og mest kostnadseffektive metoden for å løse disse problemene er rens og vedlikehold av din varmepumpe.

Ikke utsett det!

All nødvendig dokumentasjon

Ikke nøy deg med halvgjort jobb. Når du velger våre eksperter kan du føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen.

Vi tenker alltid på miljøet

Hos HydroKleen tar vi miljø og klima på alvor

Våre kjemikalier er miljøvennlige og godkjent til bruk i offentlige bygg og sykehus. Dette bidrar til et sunt og godt inneklima. Samtidig unngår vi bruk av skadelige kjemikalier som kan være helseskadelige eller farlige for miljøet.

Med vår prisgunstige service har vi også gjort grundig rens av varmepumpe tilgjengelig for tusenvis av norske kunder. HydroKleen bidrar til lavere strømforbruk og er derfor en del av klimaløsningen.

Hvis du også vil få…

Da er tiden inne!

Vi er her og vi hjelper deg gjerne!

Er det noe du lurer på, fyll ut dette kontaktskjema så tar vi kontakt med deg

Handlekurv

Lukk
Global Site Tag for Hydrokleen Event Snippet
Scroll To Top