Trenger jeg servicerens/ vedlikeholdsservice?

Hvis du er usikker på om varmepumpen trenger rengjøring er det noen enkle spørsmål du kan stille deg

  1. Har du måttet øke temperaturen på fjernkontrollen for å oppnå tidligere ønsket temperatur? Føler du at varmepumpen varmer dårligere?
  2. Kjenner du at varmen bare holder seg rundt varmepumpen? Da skyldes det skitten viftetrommel og luftveksler.
  3. Har varmepumpen blitt rengjort av en profesjonell (ikke bare filterrengjøring) de siste 24 månedene? Hvis ikke, er det svært sannsynlig at varmepumpen trenger en rengjøring.
  4. Føler du at luften fra varmepumpen så smått lukter? Hvis det er tilfelle, har det sannsynligvis begynt å danne seg mikroorganismer som mugg og bakterier, som du nå kjenner lukten av. Da er det på tide å bestille en HydroKleen-service.
  5. Finn frem en lommelykt og lys inn i varmepumpen. Kan du se forurensing som ligger i lamellene og på viftehjulet? Dette er et sikkert tegn på at pumpen trenger en rengjøring.
  6. Dette er bare noen av tegnene som viser at det er på tide å bestille en HydroKleen-servicetekniker for å rengjøre varmepumpen.
  7. Hvis du vil være sikker på å gi varmepumpen økt luftgjennomstrømning og redusere energiforbruket, sørg for å bestille en HydroKleen-servicetekniker allerede i dag.

VI ANBEFALER SERVICERENS ANNENHVERT ÅR OG RENSING AV FILTER MINST HVER MÅNED FOR Å SIKRE OPTIMAL DRIFT AV VARMEPUMPEN !