Servicerens på varmepumper

HydroKleen utfører i utgangspunktet servicerens på alle typer luft-luft varmepumper.

Modellene deles inn i tre kategorier der vegg hengt modell er mest utbredt i Norge.

På våre nettsider kan du bestille service på vegghengte og gulvmodeller.
Ønskes service på innfelte tak kassetter håper vi at du tar kontakt med oss, så henviser vi direkte til lokal servicepartner i ditt område.

 

De fleste som installerer en varmepumpe anser det som en investering. Det få vet er at effekten reduseres over tid. Etter bare noen få år får man ikke utnyttet mer enn halve av kapasiteten til pumpen. Heldigvis kan du enkelt få pumpen til å prestere på topp igjen.

Hydrokleen_breathe_healthy_air

Vegghengt modell

Dette er den mest solgte modelltypen i Norge. Den blir montert på vegg, høyt eller lavt. Vår service inkluderer forhåndsdefinert service og rens.

Se produkt og forutsetninger i nettbutikken ved å klikke på Kjøp servicerens.

(NB Har du fått en henvisningskode, skriver du inn denne inne i bestillingen)

Gulvmodell

I mange områder er denne modellen svært utbredt. Denne blir også montert på vegg, men nede ved gulvet.

For at vi skal kunne yte service på din enhet, må den være montert 5-6 cm over gulv (over gulvlist), noe som er svært vanlig monteringsmetode.
Dette på grunn av at vi må kunne legge vår gråvannoppsamler under maskinen din, slik at det skitne vannet ikke renner utover gulvet ditt.

Vår service inkluderer forhåndsdefinert service og rens. Se produkt og forutsetninger i nettbutikken ved å klikke på produktet under

(NB Har du fått en henvisningskode, skriver du inn denne inne i bestillingen)

Takmonterte enheter, kassetter

En stor del av virksomheten er servicerengjøring av integrerte tak-kassetter. Slik service avtales med lokal servicepartner. Ta kontakt via kontaktskjema, e-post eller telefon for å komme i kontakt for tilbud.

Send forespørsel