Hvordan fungerer HydroKleen?

Hva skiller HydroKleen varmepumpeservice fra tradisjonell service?

  • Først og fremst resultatet av grundig rengjøring. Vår unike rengjøringsmetode er uten sidestykke i bransjen, og resultatet åpenbart. Vi har spesialutstyr kun designet for rens av varmepumper og airconditionsystemer. I tillegg til vår egen HydroKleen kjemi. Denne er miljøvennlig, og godkjent for offentlige bygg samt sykehus.
  • Skikkelig rengjøring er like grunnleggende som å skifte olje på motoren når du har fossilbilen på service. Derfor er dette elementet vesentlig.
  • HydroKleen har et ordresystem der servicetekniker dokumenterer utført service på mobiltelefon eller nettbrett.  Du som kunde nyter godt av veldokumentert utført arbeid i form av rapport med avkrysset sjekkliste inkludert bilder til din e-post adresse etter utført service.

Eierne bak HydroKleen i skandinavia har mange års erfaring fra varmepumpemarkedet. Man så et stort udekket behov:
Skikkelig rengjøringsservice som ivaretar helse, inneklima, hygiene og det globale miljøet.

I sin søken etter det optimale servicekonsetpet fant man HydroKleen.

Vi vet hva svært mange sluttkunder ønsker:
  • Dokumentert og merkbart resultat etter service
  • Trygghet for at alt er i orden

For oss er det viktig at sluttkunde følger seg trygg og ivaretatt av en profesjonell aktør, samtidig som man opplever verdien av en rengjort varmepumpe.

  • HydroKleen metoden gir umiddelbar effekt ved at varmepumpen blir helt ren på kort tid.
  • Standard ettersyn av varmepumpen er en selvfølge også ved en HydroKleen servicerens
  • Rengjøring blir dokumentert og serviceskjema utfylt. Ved mangler eller utbedringer blir også dette dokumentert og sendt sluttkunde.

Pust ren luft igjen!

Hvem vil vel ikke unngå å bli syk? En varmepumpe samler opp mugg, sopp, bakterier og hudceller som kan føre til sykdommer og allergiske reaksjoner når det spres ut igjen gjennom luften. Med HydroKleen elimineres nesten alle skadelige mikroorganismer og du kan puste ren luft igjen. Rengjøringsmetoden er markedsledende i Australia og godkjent av deres Astma- og allergiforening.

Få billigere strømregning

En skitten varmepumpe må jobbe hardere for å varme opp luften. Jo mer smuss, jo mer strøm bruker pumpen. Etter rengjøring med HydroKleen reduseres strømforbruket med opptil 30%. Med andre ord kan du spare tusenvis av kroner hvert år ved å holde pumpen ren.

HydroKleen Servicerens veggmodell

En varmepumpe som varer lenger

En ny bil, som ikke følger serviceprogrammet, kan miste opp mot 75% av levetiden sin. Dette kan sammenlignes med en luftvarmepumpe. Med HydroKleen øker pumpens levetid betydelig. En ren varmepumpe er mer stillegående og har mindre belastning. Ta vare på investeringen din og sørg for at den varer så lenge som mulig.