Pust frisk luft med HydroKleen varmepumpeservice!

Hydrokleen er et globalt servicekonsept for varmepumper og aircondition

Bli servicepartner Hydrokleen_breathe_healthy_air

HydroKleen er et australsk servicekonsept som jobber med servicerens på aircondition og varmepumper i over 50 land.

HydroKleen servicerens inkluderer selvsagt standard service som inneholder kontroll av varmepumpens gass og funksjoner.
Vårt serviceskjema inneholder samtlige sjekkpunkter gitt av seriøse varmepumpeprodusenter og tilfredsstiller krav til ettersyn i henhold til garantibestemmelser.

I tillegg er HydroKleen ganske alene om å utføre skikkelig rens av din varmepumpe. Trolig fordi det ellers er vanskelig og tidkrevende uten spesialverktøy. Rengjøring av varmepumpen er det viktigste service elementet når man skal utføre service på din maskin.

Våre løsninger fjerner effektivt skitt, sopp, hud-avleiringer og fett som over tid samler i varmepumpen. Vi benytter en meget effektiv rengjøringmetode der alle virus og bakterier fjernes* fra varmepumpen slik at du kan puste frisk luft igjen. Samtidig blir varmepumpen betydelig mer effektiv, strømforbruket går ned og varmepumpen varer lengre. Dette gir betydelig klimagevinst, både til ditt innemiljø og på kloden vår.

Vår metode kan best sammenlignes med å vaske eller støvsuge hendene etter et toalettbesøk. Hva velger du?
– Vi vasker din varmepumpe med spesiallaget såpe og varmt vann.

I tillegg er vi enedistributør i Norge og Sverige av produkter som sanerer virus og bakterier. Både til personlig håndhygiene og lokaler.

* ved å gjennomføre HydroKleen servicerens saneres mer enn 99% av alle virus og bakterier i varmepumpen din.
Velger du i tillegg å benytte våre patenterte saneringprodukter med nanoteknologi, vedvarer effekten slik at ny forurensning med bakterier og virus ikke klarer å feste seg til materialet i varmepumpen en gitt periode angitt på saneringproduktet

HydroKleen servicerens, gulvmodell

 

 

Se mer om oss på facebook:
https://www.facebook.com/HydroKleenNorway/