Hvorfor HydroKleen?

HydroKleen tilbyr førsteklasses rengjøring av alle typer varmepumper. Ved hjelp av en spesialdesignet maskin rengjøres varmepumpen med høytrykkspyling, noe som eliminerer smuss og bakterier man ellers ikke kommer til. Den spesialdesignede plastposen samler det skitne vannet og beskytter hjemmet ditt mot søl. Suksess Konseptet kommer fra Australia hvor HydroKleen er den ledende aktøren i markedet. Nå har turen kommet til Norge.

Pust ren luft igjen

En varmepumpe samler opp mugg, sopp, bakterier og hudceller som kan føre til sykdommer og allergiske reaksjoner når det spres ut igjen gjennom luften. Med HydroKleen elimineres nesten alle skadelige mikroorganismer og du kan puste ren luft igjen. Rengjøringsmetoden er markedsledende i Australia og godkjent av deres Astma- og allergiforening.

Få billigere strømregning

En skitten varmepumpe må jobbe hardere for å varme opp luften. Jo mer smuss, jo mer strøm bruker pumpen. Etter rengjøring med HydroKleen reduseres strømforbruket med opptil 30%. Med andre ord kan du spare tusenvis av kroner hvert år ved å holde pumpen ren.

En varmepumpe som varer lenger

En ny bil, som ikke følger serviceprogrammet, kan miste opp mot 75% av levetiden sin. Dette kan sammenlignes med en luftvarmepumpe. Med HydroKleen øker pumpens levetid betydelig. En ren varmepumpe er mer stillegående og har mindre belastning. Ta vare på investeringen din og sørg for at den varer så lenge som mulig.

Slik fungerer en service

1. Book tid

Enkel tidsbooking. Velg en tid som passer for deg i vår bookingkalender. Faktura betales i etterkant.

2. Rengjøring

Din HydroKleen-tekniker kommer hjem til deg og rengjør varmepumpen med vår unike HydroKleen-teknologi.

3. Sjekkliste

Alt kontrolleres før og etter rengjøring for å sikre at varmepumpen leverer ren luft med lavt energiforbruk.

Book HydroKleen