Risiko for at farlig muggsopp sprer seg i varmepumpen

Visste du at mugg stortrives i varmepumpen din?
Ja, det stemmer. Spesielt hvis du bruker varmepumpen om sommeren for nedkjøling.

Da skapes kondens av at varm og fuktig luft kondenseres mot kjølespiralene i innedelen. Tenk deg at du tar deg et glass kaldt vann en varm sommerdag. Hva skjer? Jo, du får kondens på utsiden av glasset. Det er det samme som skjer inne i varmepumpen. Fukten som legger seg i varmepumpen trekker til seg skitt, støv og mugg som begynner å gro og utvikle bakterier.

Mugg i varmepumpen må tas på alvor

Mugg i varmepumpen må tas på alvor da den kan spre seg gjennom luften og forårsake sykdom og utløse allergi. Har du følt deg tung i hodet i det siste? Dette kan skyldes dårlig innendørs luft.

For å redusere risikoen for mugg i din varmepumpe må du sørge for at du rengjør innedelen kontinuerlig men dessverre er det ikke nok å bare rengjøre luftfilteret da filteret ikke greier å samle opp alle partikler. Du må bruke en profesjonell tekniker som har det riktige utstyret og kunnskap til å komme til de utsatte delene.

HydroKleen kan hjelpe deg med rengjøringen og minimere risikoen for at du får i deg skadelig luft innendørs. Etter en HydroKleen-service kommer din varmepumpe til å være 100% rengjort for mugg og bakterier som ellers ville ha fått gode leve- og vekstvilkår.

Bestill HydroKleen service direkte i nettbutikken eller ring oss for mer informasjon.

Pust ren luft igjen!

Hvem vil vel ikke unngå å bli syk? En varmepumpe samler opp mugg, sopp, bakterier og hudceller som kan føre til sykdommer og allergiske reaksjoner når det spres ut igjen gjennom luften. Med HydroKleen elimineres nesten alle skadelige mikroorganismer og du kan puste ren luft igjen. Rengjøringsmetoden er markedsledende i Australia og godkjent av deres Astma- og allergiforening.

Få billigere strømregning

En skitten varmepumpe må jobbe hardere for å varme opp luften. Jo mer smuss, jo mer strøm bruker pumpen. Etter rengjøring med HydroKleen reduseres strømforbruket med opptil 30%. Med andre ord kan du spare tusenvis av kroner hvert år ved å holde pumpen ren.

HydroKleen Servicerens veggmodell

En varmepumpe som varer lenger

En ny bil, som ikke følger serviceprogrammet, kan miste opp mot 75% av levetiden sin. Dette kan sammenlignes med en luftvarmepumpe. Med HydroKleen øker pumpens levetid betydelig. En ren varmepumpe er mer stillegående og har mindre belastning. Ta vare på investeringen din og sørg for at den varer så lenge som mulig.