MÅ du bytte ut varmepumpen din?

Har du opplevd problemer med varmepumpen?
Gir den mindre varme?
Har strømforbruket økt?
Trenger du å øke temperaturen og viftehastighet for å få den ønskede effekten?
Støyer den mer enn tidligere?
Kanskje du har lurt på om det er på tide å kjøpe en ny?

En varmepumpe er en relativt stor investering for folk flest.
Før du bestemmer deg for å kjøpe en ny, er det noen ting du bør vurdere først!

Når gjorde du en profesjonell service rengjøring av varmepumpen?
De fleste av produsenter anbefaler service hvert 2. år, det er viktig at servicen er utført av en profesjonell aktør. Hvis du gjør dette bør varmepumpe holde i mange år. Hvis du ikke har gjort det, blir det støv, mugg, smuss og andre giftige støv i varmepumpen, som kan føre til allergi problemer, forkjølelse eller astma symptomer.

Med en profesjonell rengjøring gjenvinnes varmepumpen til sin optimale effekt. Som fører til reduserte driftskostnader og renere inneluft.
Bestill din rengjøring nå i vår nettbutikk.

Trenger varmepumpen å bli reparert?
På samme måte som en bil, må en varmepumpe vedlikeholdes og noen ganger repareres for å vare lenge. Kanskje du kan erstatte slite deler til en rimelig pris? For å finne ut dette, må du kontakte en profesjonell forhandler.

Ønsker du å kjøpe en ny varmepumpe for å få mer effektiv oppvarming?
Selv om du ikke opplever noen store problemer med varmepumpen, vil effekten gradvis forverres hvis den ikke blir rengjort kontinuerlig. Oppvarmingskostnaden er ofte den største delen av strømregningen (60%) så små forskjeller vil ha stor innvirkning på lommeboken din. Har pumpen ikke blitt rengjort på lang tid så kan du spare over 2000 kr på strømregningen per år!

Varmepumpen har mange fordeler, eks lang levetid, kostnadseffektiv oppvarming og renser luften.

Dette krever at man har et godt vedlikehold som betyr rett service intervall.

Med en serviceavtale fra HydroKleen får du alle fordelene med varmepumpen uten at du trenger å løfte en finger. Våre servicepartnere er eksperter i å fjerne organismer, sopp og mugg. Vår omfattende rengjøring sørger for at du kan puste frisk luft igjen.

Pust ren luft igjen!

Hvem vil vel ikke unngå å bli syk? En varmepumpe samler opp mugg, sopp, bakterier og hudceller som kan føre til sykdommer og allergiske reaksjoner når det spres ut igjen gjennom luften. Med HydroKleen elimineres nesten alle skadelige mikroorganismer og du kan puste ren luft igjen. Rengjøringsmetoden er markedsledende i Australia og godkjent av deres Astma- og allergiforening.

Få billigere strømregning

En skitten varmepumpe må jobbe hardere for å varme opp luften. Jo mer smuss, jo mer strøm bruker pumpen. Etter rengjøring med HydroKleen reduseres strømforbruket med opptil 30%. Med andre ord kan du spare tusenvis av kroner hvert år ved å holde pumpen ren.

HydroKleen Servicerens veggmodell

En varmepumpe som varer lenger

En ny bil, som ikke følger serviceprogrammet, kan miste opp mot 75% av levetiden sin. Dette kan sammenlignes med en luftvarmepumpe. Med HydroKleen øker pumpens levetid betydelig. En ren varmepumpe er mer stillegående og har mindre belastning. Ta vare på investeringen din og sørg for at den varer så lenge som mulig.