Hvorfor HydroKleen?

I Norge finnes varmepumper i de fleste hjem. Her har de har blitt en viktig varmekilde, mye på grunn av at varmepumper etterhvert har blitt veldig effektive.

For å opprettholde kapasitet, optimal drift, god økonomi og lang levetid, er det helt avgjørende med service på varmepumpen. De mest kjente merker og fabrikater anbefaler service annenhvert år.

Hvis du har en varebil som kjører mer eller mindre døgnkontinuerlig, vet du at bilen trenger service. Det første man forbinder med service da, er oljeskift på motoren. Sammenligner vi dette med en varmepumpe, oppstår samme behovet. Varmepumpen transporterer store mengder luft gjennom systemet.

Hovedutfordringen som utløser behovet for service til en varmepumpe, er rengjøring av varmeveksler og pumpehjul. Her samles det store mengder skitt og støv som hindrer luften i å passere fritt. I tillegg blir motorer og deler raskere utslitt når maskinen hindres av fettlag og gjørme.

De største partiklene (større enn 40-50 micron) stanses av grovfilteret. Dette må du passe på å støvsuge eller skylle regelmessig, like ofte som du tar rengjøringen hjemme.
Alle andre partikler passerer filteret lett, og danner et belegg av skitt inni varmepumpen.

HydroKleen tilbyr førsteklasses servicerengjøring av alle typer varmepumper.

Ved hjelp av en spesialdesignet maskin rengjøres varmepumpen med spesialtilpasset spyle system og miljøvennlige spesialkjemikalier, noe som eliminerer smuss og bakterier man ellers ikke kommer til. Den spesialdesignede plastposen samler det skitne vannet og beskytter hjemmet ditt mot søl.  Hydrokleen utfører servicerens på varmepumper og airconditionanlegg i mer enn 50 land og utfører tusenvis av servicer hver mnd over hele verden. Vår service inkluderer selvsagt alle elementer som skal utføres ved service, og full dokumentasjon medfølger.

Pust ren luft igjen!

Hvem vil vel ikke unngå å bli syk? En varmepumpe samler opp mugg, sopp, bakterier og hudceller som kan føre til sykdommer og allergiske reaksjoner når det spres ut igjen gjennom luften. Med HydroKleen elimineres nesten alle skadelige mikroorganismer og du kan puste ren luft igjen. Rengjøringsmetoden er markedsledende i Australia og godkjent av deres Astma- og allergiforening.

Få billigere strømregning

En skitten varmepumpe må jobbe hardere for å varme opp luften. Jo mer smuss, jo mer strøm bruker pumpen. Etter rengjøring med HydroKleen reduseres strømforbruket med opptil 30%. Med andre ord kan du spare tusenvis av kroner hvert år ved å holde pumpen ren.

HydroKleen Servicerens veggmodell

En varmepumpe som varer lenger

En ny bil, som ikke følger serviceprogrammet, kan miste opp mot 75% av levetiden sin. Dette kan sammenlignes med en luftvarmepumpe. Med HydroKleen øker pumpens levetid betydelig. En ren varmepumpe er mer stillegående og har mindre belastning. Ta vare på investeringen din og sørg for at den varer så lenge som mulig.