Hvorfor er HydroKleen anneledes?

HydroKleen bruker andre metoder for rengjøring av varmepumper enn tradisjonelle metoder.

Den vanligste metoden på markedet er at et rengjøringsmiddel sprayes på kjøleribbene og noen ganger på selve viftehjul, deretter håper man at skitt og smuss skal renne ut gjennom dreneringsystemet, gjerne ved at man i tillegg benytter en pumpekanne med litt trykk for å hjelpe til. Denne metoden kommer aldri til å gjøre varmepumpen skikkelig ren. Heller ikke metoder som forsøker å blåse fettlaget inni varmepumpen med trykkluft fungerer. Har du prøvd å vaske bilen din med trykkluft noen gang? Blir den ren?  HydroKleen benytter spesiallaget såpe og rikelig med temperert vann ved hjelp av spesialutstyr. Vi vet det fungerer.  Vi rengjør flere tusen varmepumper og aircondition systemer hver eneste måned i mer enn 50 land. HydroKleen har rengjort aircondition og varmepumper siden 2009 og har kontinuerlig utviklet både metode, spylesystem og kjemikalier.

Så hva er annerledes?

Vårt spesialdesignede rensesystem er designet for å levere de beste resultatene på markedet.

Din varmepumpe vil ganske enkelt bli så ren som det er mulig å få den. Vi er spesialister på rengjøring av varmepumper og klimaanlegg. Vår service kombinert med vår unike prosess hvor varmepumpen effektivt og skånsomt rengjøres med vann, har i hjemlandet Australia har blitt godkjent av det australske Astma- og Allergiforbund tøffeste program (National Asthma Council Australia’s Sensitive Choice Program). Programmet fokuserer på å finne de beste løsningene for å håndtere og leve med astma og allergi.

Rengjøringsmiddelet som brukes i en HydroKleen-service er testet og godkjent, slik at du og din familie kan være sikker på at luften dere puster er helt ren.

Når du velger HydroKleen, garanterer vi til og med at dersom du ikke er fornøyd, eller hvis du tror en annen rengjøring kan gi et bedre resultat,  at du vil få pengene tilbake, pluss at vi bestiller og betaler for den konkurrenten som kan gjøre det bedre!

Hvis du er usikker på om varmepumpen trenger rengjøring er det noen enkle spørsmål du kan stille deg selv:
  1. Har du måtte øke temperaturen på fjernkontrollen for å oppnå tidligere øsnket temeratur? Føler du at varmepumpen varmer dårligere?
  2. Har varmepumpen blitt rengjort av en profesjonell (ikke bare filterrengjøring) de siste 12 månedene? Hvis ikke, er det svært sannsynlig at varmepumpen trenger en rengjøring.
  3. Føler du at luften fra varmepumpen så smått lukter? Hvis det er tilfelle, har det sannsynligvis begynt å danne seg mikroorganismer som mugg og bakterier som du nå kjenner lukter lukten av. Det er på tide å bestille en HydroKleen-service.
  4. Finn frem en lommelykt og lys inn i varmepumpen. Kan du se skitt som ligger i lamellene og på viftehjulet? Dette er et sikkert tegn på at pumpen trenger en rengjøring.
  5. Har noen i ditt hjem fått hoste, lettere blitt kalde, eller har allergiske symptomer i det siste? Dette kan skyldes støv, smuss og andre mikroorganismer som resirkuleres gjennom varmepumpen og tilbake i hjemmet ditt.

Dette er bare noen av tegnene som viser at det er på tide å bestille en HydroKleen servicetekniker for å rengjøre varmepumpen.

Hvis du vil være sikker på å gi varmepumpen økt luftgjennomstrømning og redusere energiforbruket, sørg for å bestille en HydroKleen-servicetekniker allerede i dag.

Pust ren luft igjen!

Hvem vil vel ikke unngå å bli syk? En varmepumpe samler opp mugg, sopp, bakterier og hudceller som kan føre til sykdommer og allergiske reaksjoner når det spres ut igjen gjennom luften. Med HydroKleen elimineres nesten alle skadelige mikroorganismer og du kan puste ren luft igjen. Rengjøringsmetoden er markedsledende i Australia og godkjent av deres Astma- og allergiforening.

Få billigere strømregning

En skitten varmepumpe må jobbe hardere for å varme opp luften. Jo mer smuss, jo mer strøm bruker pumpen. Etter rengjøring med HydroKleen reduseres strømforbruket med opptil 30%. Med andre ord kan du spare tusenvis av kroner hvert år ved å holde pumpen ren.

HydroKleen Servicerens veggmodell

En varmepumpe som varer lenger

En ny bil, som ikke følger serviceprogrammet, kan miste opp mot 75% av levetiden sin. Dette kan sammenlignes med en luftvarmepumpe. Med HydroKleen øker pumpens levetid betydelig. En ren varmepumpe er mer stillegående og har mindre belastning. Ta vare på investeringen din og sørg for at den varer så lenge som mulig.