Hva er sertifisert servicerens?

En sertifisering er et kvalitetsstempel, et bevis på dokumentert kompetanse

HYDROKLEEN er verdens største, og anses som det beste, servicekonseptet for varmepumper og airconditionanlegg. Etter over 11 års utvikling er resultatet et patentert spesialutstyr som Renser, Sanerer og Desinfiserer varmepumpe/airconditionanlegget «TILBAKE TIL NY»

Hydrokleen er en del av det sensitive programmet til ASTMA OG ALLERGIFORBUNDET

En sertifisert servicepartner sikrer at du som kunde får den beste tjenesten med både rett kompetanse og utstyr. Alle HydroKleen servicepartnere blir sertifisert gjennom HydroKleen Akademiet.

En sertifisert servicerens er et konsept utført med utstyr som er utviklet, testet og godkjent. Hydrokleen konseptet brukes nå i nærmere 50 land og tar tusenvis av servicerens hver mnd. hos private kunder og kjente bedrifter/kjeder.

Dette er et kvalitetsstempel som sikrer deg som kunde at din leverandør bruker rett utstyr, konsept og har rett kompetanse.

Vi ser dessverre mye utstyr og mangelfull kompetanse som ikke egner seg til servicerens/vedlikeholdsrens i varmepumpebransjen. Eks. spray som skal rense luftveksleren, pumpekanner og høytrykkspylere.

Dette sikrer deg som kunde den BESTE SERVICEN FOR DIN VARMEPUMPE