Bli servicepartner

Med HydroKleen service-rens kan du puste frisk luft!

 

Nå tilbud på HydroKleen service-rens! Vi kommer hjem til deg og renser varmepumpen din!
Standard service-ettersyn er selvsagt inkludert i arbeidet!

Tast inn rabattkoden «pust-ren-luft» og få kr 200 i rabatt

 

Varmepumpen er som en støvsuger som står på veggen og suger inn luften du allerede har i rommet. Luften passerer varmepumpens filter før den går gjennom varmeveksler før viften kaster luften ut igjen i rommet.

Dette er et supert konsept. Det gir en herlig komfort og er en økonomisk måte å varme opp eller kjøle ned innemiljøet.
Men varmepumpen krever vedlikehold. Først og fremst renhold.

Når hadde du en profesjonell service rengjøring av varmepumpen?

De fleste av produsenter anbefaler service hvert 2. år, det er viktig at servicen er utført av en profesjonell aktør. Hvis du gjør dette bør varmepumpe holde i mange år. Hvis du ikke har gjort det, blir det støv, mugg, smuss og andre giftige støv i varmepumpen, som kan føre til allergi problemer, forkjølelse eller astma symptomer.

Med en profesjonell rengjøring gjenvinnes varmepumpen til sin optimale effekt. Som fører til reduserte driftskostnader og renere inneluft.
Bestill din rengjøring nå i vår nettbutikk.

Pust ren luft igjen!

Hvem vil vel ikke unngå å bli syk? En varmepumpe samler opp mugg, sopp, bakterier og hudceller som kan føre til sykdommer og allergiske reaksjoner når det spres ut igjen gjennom luften. Med HydroKleen elimineres nesten alle skadelige mikroorganismer og du kan puste ren luft igjen. Rengjøringsmetoden er markedsledende i Australia og godkjent av deres Astma- og allergiforening.

Få billigere strømregning

En skitten varmepumpe må jobbe hardere for å varme opp luften. Jo mer smuss, jo mer strøm bruker pumpen. Etter rengjøring med HydroKleen reduseres strømforbruket med opptil 30%. Med andre ord kan du spare tusenvis av kroner hvert år ved å holde pumpen ren.

HydroKleen Servicerens veggmodell

En varmepumpe som varer lenger

En ny bil, som ikke følger serviceprogrammet, kan miste opp mot 75% av levetiden sin. Dette kan sammenlignes med en luftvarmepumpe. Med HydroKleen øker pumpens levetid betydelig. En ren varmepumpe er mer stillegående og har mindre belastning. Ta vare på investeringen din og sørg for at den varer så lenge som mulig.