FAQ – frequently asked question eller ofte stilte spørsmål

Hvis forhandleren sier at du MÅ ta service hos han for å sikre garanti bør du ringe importøren av varmepumpemerket. Dette er ikke lov, og en leverandør som bruker trusler for å binde deg opp på service, sier mye om hvilke forhandler du har kjøpt pumpen av.
( Dette var slike beskjeder bilbransjen fikk når nye verksted som mekonomen osv.. kom på banen. Bilforhandler truet kundene med garanti, for å binde kunden til seg!
DETTE ER FEIL INFORMASJON OG IKKE LOVLIG

Nei. Varmepumper har svært slitesterke konstruksjoner som tåler kondens og fuktighet. Den mest følsomme delen av varmepumpen er elektronikken som vanligvis er på høyre side. Den er dekket med plast slik at vannet ikke kommer i kontakt med elektronikken. Av de tusenvis av HydroKleen servicerenser som er utført, har det aldri blitt forårsaket skader p.g.a bruk av vann
Den spesialbygde HydroKleen-maskinen er utelukkende designet for rengjøring av varmepumper. Trykk og spredning av vannstrålen er perfekt tilpasset for å oppnå optimal effekt uten å skade varmepumpens kjøle- og mekaniske deler.

Mange forhandlere reklamerer og påpeker til kunden at dette blir utført på servicen, at dette er kjernen i servicen og den viktigste delen i servicen.
Det er viktig, JA, ved feilsøking og ved en service reparasjon, men ingenting som forbedrer pumpen din.
Det som egentlig gjøres er at han sjekker at installasjon av varmepumpen ble rett utført da den ble montert.
Dette betyr egentlig at du som kunde betaler for at han sjekker installasjonen sin eller den som har montert pumpen.
Dette er ingenting du som kunde har glede av eller vinner noe på i form av bedre drift av pumpen.
Vi måler delta – T på temperatur og luftmengde, som gir forskjellen på temperatur og luftmengden før og etter service.

HydroKleen dekker større og større deler av Norge. Ute i distriktene dekker vi områder ved at teknikere samler opp oppdrag og foretar rundreiser for å betjene flere kunder på samme reise. Det kan være i hyttefelt o.l. Ved å foreta en bestilling i nettbutikken vår, vil vi med utgangspunkt i ditt oppgitte postnummer foreta et søk etter nærmeste servicetekniker. Får du ingen treff, kan vi kontaktes, så prøver vi å finne en løsning.

Den vanligste metoden på markedet er at et rengjøringsmiddel sprayes på viftehjulet og luftveksleren i anlegget, og håper at skitt og smuss skal renne ut gjennom dreneringssystemet, gjerne ved at man i tillegg benytter en pumpekanne for å hjelpe til. Denne metoden kommer aldri til å gjøre varmepumpen skikkelig ren.

Med en HydroKleen service spyles all skitt og smuss bort med spesialdesignet rengjøringsmiddel og ca.20 liter vann. Maskinen er spesialbygget utelukkende for rengjøring av varmepumper og rengjør effektivt luftveksler og viftehjul. Rengjøringsmiddelet som brukes er testet og godkjent av Astma og Allergiforbundet i Australia, og er i tillegg godkjent for bruk i offentlige bygg og sykehus. I etterkant behandles maskinen med vår egenutviklede antibac som forhindrer bakterier og virus i å etablere seg. Dette er over 11 års testing i snart 50 land, med tusenvis av servicerens hver mnd.

SJEKK AKTIVER LINK-Hydrokleen Forskjellen (UNDER HYDROKLEEN/PRIVAT)

HydroKleen fungerer på alle varmepumper av typen luft/luft. Noen helt få modeller er likevel så komplekse når det kommer til montering, at ekstra tid vil påløpe. Det spiller ingen rolle hvor gammel varmepumpen er. HydroKleen fungerer ikke på luft/vann-varmepumper, fjellvarmepumper og avtrekkspumper/systemer