Informasjon om covid-19, og virus generelt

Informasjon om hvordan HydroKleen håndterer COVID-19 pandemien

HydroKleen forholder seg alltid til anbefalinger gitt av lokale myndigheter, i Norge representert ved folkehelseinstituttet, FHI.

 

Selv om covid-19 situasjonen er spesiell for hver og en av oss, har HydroKleen likevel alltid arbeidet i forurensede miljøer. Varmepumper og Aircondition vil i sin virkemåte tiltrekke seg virus og bakterier. Vår oppgave er å sanere disse elementene sammen med all skitt og organisk avfall som naturlig samler seg i varmepumpen. I denne covid-19 perioden er det kanskje spesielt viktig med rengjøring av varmepumpen.

Mange HydroKleen kunder er spesielt utsatte i forhold til virus og bakterier i form av smitte generelt. Vi har alltid fokus på smittevern, og selvsagt spesielt i disse tider.

Våre kjemikalier sanerer ALLE virus og bakterier, enten det heter influensa, Sars, Ebola, eller corona familien.

Dette er tiltak vi gjennomfører:

  • Desinfisering av utstyr
  • Bytting og isolering av brukt utstyr
  • Personlig hygiene og smittebekledning

Vi vil du skal være trygg på at vi gjør alt som står i vår makt for å opprettholde trygge rutiner for å ivareta..

Med vennlig hilsen

Truls Tornes,
daglig leder, HydroKleen AS

Pust ren luft igjen!

Hvem vil vel ikke unngå å bli syk? En varmepumpe samler opp mugg, sopp, bakterier og hudceller som kan føre til sykdommer og allergiske reaksjoner når det spres ut igjen gjennom luften. Med HydroKleen elimineres nesten alle skadelige mikroorganismer og du kan puste ren luft igjen. Rengjøringsmetoden er markedsledende i Australia og godkjent av deres Astma- og allergiforening.

Få billigere strømregning

En skitten varmepumpe må jobbe hardere for å varme opp luften. Jo mer smuss, jo mer strøm bruker pumpen. Etter rengjøring med HydroKleen reduseres strømforbruket med opptil 30%. Med andre ord kan du spare tusenvis av kroner hvert år ved å holde pumpen ren.

HydroKleen Servicerens veggmodell

En varmepumpe som varer lenger

En ny bil, som ikke følger serviceprogrammet, kan miste opp mot 75% av levetiden sin. Dette kan sammenlignes med en luftvarmepumpe. Med HydroKleen øker pumpens levetid betydelig. En ren varmepumpe er mer stillegående og har mindre belastning. Ta vare på investeringen din og sørg for at den varer så lenge som mulig.