Blogg

MÅ DU BYTTE UT VARMEPUMPEN DIN?

Blogg
/
Diverse
/
04
Apr
2019

Har du opplevd problemer med varmepumpen? Gir den mindre varme? Har strømforbruket økt? Trenger du å øke temperaturen og viftehastighet for å få den ønskede effekten? Støyer den mer enn tidligere? Kanskje du har lurt på om det er på tide å kjøpe en ny?

Les mer

Ny HydroKleen servicepartner i Stavanger!

Blogg
/
Diverse
/
22
Mar
2019

Den beste metoden for å rengjøre varmepumpen din på har endelig kommet til Stavanger! HydroKleen tilbyr profesjonell rengjøring av varmepumpe – med bransjeledende utstyr/teknologi

Les mer

Hvorfor er Hydrokleen annerledes?

Blogg
/
Diverse
/
08
Nov
2018

HydroKleen bruker andre metoder for rengjøring av varmepumper enn tradisjonelle metoder. Systemet er unikt og testet under ekstreme forhold. Vi har gjort tester under ekstrem varme, isende kulde og i høy luftfuktighet. Vi kan stolt si at våre produkter, metoder og modell fungerer feilfritt.

Les mer

Enkle triks kan doble varmepumpens effekt

Blogg
/
Diverse
/
18
Sep
2018

De fleste som installerer en varmepumpe anser det som en investering. Det få vet er at effekten reduseres over tid. Etter bare noen få år får man ikke utnyttet mer enn halvparten av varmepumpens kapasitet. Heldigvis kan du enkelt få pumpen til å prestere på topp igjen.

Les mer

Risiko for at farlig muggsopp sprer seg i varmepumpen

Blogg
/
Diverse
/
18
Sep
2018

Visste du at mugg stortrives i varmepumpen din? Ja, det stemmer. Spesielt hvis du bruker varmepumpen om sommeren for nedkjøling.

Les mer

Bli kvitt allergener i hjemmet ditt

Blogg
/
Diverse
/
18
Sep
2018

Allergener i ditt hjem som f.eks pollen og muggsopp kan trigge allergiske reaksjoner og forårsake astmasymptomer selv om du ikke er allergiker. De finnes som oftest på våre gulv og møbler og spres og inhaleres via luften.

Les mer