Bedrifter – offentlige kunder

B2B

Bedriftsmarkedet og offentlig sektor har et enormt potensiale i å forbedre inneklima ved å rengjøre aircondition- og varmepumpe enhetene sine.

Økende fokus på hygiene og inneklima bidrar heldigvis til at flere oppdager viktigheten av rengjorte tak kassetter og luft-luft varmepumper. Ikke minst etter den siste tiden med økt smittefare i offentlig tilgjengelige miljøer. Vi ser også en endring innen HMS som vil sette større krav til rengjøring av disse enhetene i tiden som kommer.

Ta kontakt for en gjennomgang av muligheten for frisk luft på arbeidsplassen, skolen eller stedet der du tilbringer fritiden din!

Kantine

Våre proffmaskiner er designet for effektiv rengjøring av takkassetter

Vi har dedikerte servicetekinere som ivaretar bedrifter og offentlige kunder. Våre proff-maskiner er tilpasset alle typer aircondition/varmepumper.
Veggmonterte, Tak-kassetter, Gulvmodeller, industri varme/kjøler osv.

Ta kontakt, så ser vi på mulighetene i et tilpasset møte.

Kontakt oss for mer informasjon

  Pust ren luft igjen!

  Hvem vil vel ikke unngå å bli syk? En varmepumpe samler opp mugg, sopp, bakterier og hudceller som kan føre til sykdommer og allergiske reaksjoner når det spres ut igjen gjennom luften. Med HydroKleen elimineres nesten alle skadelige mikroorganismer og du kan puste ren luft igjen. Rengjøringsmetoden er markedsledende i Australia og godkjent av deres Astma- og allergiforening.

  Få billigere strømregning

  En skitten varmepumpe må jobbe hardere for å varme opp luften. Jo mer smuss, jo mer strøm bruker pumpen. Etter rengjøring med HydroKleen reduseres strømforbruket med opptil 30%. Med andre ord kan du spare tusenvis av kroner hvert år ved å holde pumpen ren.

  HydroKleen Servicerens veggmodell

  En varmepumpe som varer lenger

  En ny bil, som ikke følger serviceprogrammet, kan miste opp mot 75% av levetiden sin. Dette kan sammenlignes med en luftvarmepumpe. Med HydroKleen øker pumpens levetid betydelig. En ren varmepumpe er mer stillegående og har mindre belastning. Ta vare på investeringen din og sørg for at den varer så lenge som mulig.